Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Mülakatı geçenler Girişimcilik Eğitimine alındı

Mülakatı geçenler Girişimcilik Eğitimine alındı

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimcilerin ilk eğitimi Haziran'da başlıyor

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimcilerin ilk eğitimi Haziran'da başlıyor
Bölgemiz kadın girişimciliği konusunda profesyonelce çalışmalara imza atan Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu, KOSGEB ve İş-Kur ile birlikte düzenlediği ve 27 Mayıs'ta İşkur Hizmet merkezinde yapılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” mülakatında başarılı olanların ilk eğitim çalışmalarına dün başlandı.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
İşkur, Kosgeb yetkililerinin yanı sıra bölgemizde bir çok yenilik ve girişimcilik faaliyetlerinde bulunmuş olan, bölgemiz işadamlarından, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Can Gülmezgil ve finans sektöründe 15 yıllık tecrübeye sahip Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler kurulu üyesi Vasfiye Sever'inde bulunduğu mülakat heyeti, tüm başvuru sahiplerini çok büyük titizlik ile projelerini, kurmak istedikleri işlerini tek tek dinleyerek toplam 117 kişi olan müracaatlardan 50 kişilik eğitime katılacak başvuru sahibini belirledi. 
İlk eğitim 2 -13,  ikinci eğitim 16-27 Haziran tarihlerinde 25'er kişilik sınıflarda yapılacak.
Ayrıca katılımcılara günlük 20 TL harcırah ödemesi yapılacak olup, eğitim sonunda 30.000 TL'lik Kosgeb hibe kredi programına müracaat için en önemli adım atılmış olacak.      Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı