Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Muhtarlar Kaymakam Karadaş´ı ziyaret etti

Muhtarlar Kaymakam  Karadaş´ı  ziyaret etti

İlçemize tayini çıkarak geçtiğimiz hafta görevine başlayan Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş´a hoş geldiniz ziyaretleri sürüyor.

İlçemize tayini çıkarak geçtiğimiz hafta görevine başlayan Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş´a hoş geldiniz ziyaretleri sürüyor.
Son yayınlanan kararname ile Erdek Kaymakamlığına atanan Karadaş´ı son olarak üç mahalle muhtarı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dileğinde bulundu.

Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ile Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan´ın birlikte ziyaret ettiği ilçemiz yeni Kaymakamı İsmail Karadaş´ı tebrik edip görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Ziyarette, muhtarlar ilçemizde göreve yeni başlayan Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş´a kısa bir brifingde verdi.

Halitpaşa-Zeytinli ve Sahil Mahallesi muhtarları, Kaymakam Karadaş´a, mahallelerinin nüfus ve yüz ölçümleri hakkında bilgi verirken sorunlarını da dile getirmeyi ihmal etmediler.

Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş ilçeyi tanımaya çalıştığını söylerken, kendisine aktarılan mahalle sorunları hakkında ise kendi yetki ve sorumluluğu kapsamında bulunan her türlü soruna çözüm üretmek için çalışacağını ancak kendi yetkisi dışında kalan sorunları ise yetkili mercilere aktarabileceğini açıkladı.

İlçenin geçim kaynakları ve doğal güzelliklerinin de konuşulduğu ziyarette, Erdek´in deniz kum ve güneş turizminin yanında alternatif olarak kültür turizmine de yönelmesi gerektiğini söyleyen Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, ?Bunu da siz değerli muhtarlarımız ve halkımız ile yapacağımız ortak toplantılar sonucunda fikir alışverişinde bulunarak başarmak istiyorum.? diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli