Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Muhtarlar Derneğinden Başkan Kayan´a Ziyaret

Muhtarlar Derneğinden Başkan Kayan´a Ziyaret

Erdek Muhtarlar Derneği, geçtiğimiz günlerde ataması yapılarak göreve başlayan Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail İşler, Yalı Mahallesi Muhtarı Erhan Sütaş, Ocaklar Mahallesi Muhtarı Şener Sutaş ile Tatlısu Mahallesi Muhtarı Cemallettin Güder katıldı.

Ziyarette Muhtarlar Derneği adına Başkan Sahil Mahallesi Muhtarı Sema Baycan, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´a çiçek verirken merkez ve köy kırsal mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında kısa bir brifing verdi. Ulaşım, su, kanalizasyon, çevre ve hava kirliliği gibi çeşitli sorunlar hakkında başkan Kayan´a bilgi veren muhtarlar, önceliklerinin köy kırsal mahallelerde yaşanan sorunların olduğunu belirtti. Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ise sorunların hepsinin tespiti noktasında hem fikir olunmasını, ivedi sorunlar hakkında bir rapor hazırlanmasını ve çözüm odaklı olarak kendisinin de katılacağı bir randevu ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´u makamında ziyaret ederek bu hazırlanan raporlarla olası sorunların daha rahat çözüme kavuşacağını belirtti.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı