Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Muhtarın ilgisizliği mahalle halkını isyan ettirdi

Muhtarın ilgisizliği mahalle halkını isyan ettirdi

Erdek'e bağlı Doğanlar Mahallesi (eski köy) sakinleri Mahalle Muhtarı Ramis Golagan'ın köye uğramadığını ve mahallenin sorunlarıyla ilgilenilmediğinden dert yandı.

Doğanlar halkı muhtarın köye uğramadığından dertli
Erdek’e bağlı Doğanlar Mahallesi (eski köy) sakinleri Mahalle Muhtarı Ramis Golagan’ın köye uğramadığını ve mahallenin sorunlarıyla ilgilenilmediğinden dert yandı.
Mahallenin kaderine terk edildiğini söyleyen mahalle sakinleri, muhtar Ramiz Golagan`ın köye neden uğramadığına bir anlam veremediklerini belirtti.
Kapıdağ Yarımadasının en güzel koylarında yer alan Doğanlar Mahallesinin halinin içler acısı olduğunu paylaşan mahalle sakinleri, mahalle içi yolların çamur batağı olduğunu, muhtarın ilgisizliği yüzünden hizmet gelmediğinden yakındı. 

Gazetemizi ziyaret eden Doğanlar sakinleri, "Bundan iki dönem önce seçilen, 30 Mart’ta da yeniden seçilerek muhtarlık görevini yürüten Ramiz Golagan’ın hiç uğramadığından yakınarak mahalleyi kaderine terk etti. Yollarımız bataklık içinde, biraz yağmur yağsın evimizi, damımızı sel basıyor ve hayvanlarımız telef oluyor. Köyün ve vatandaşın hiçbir sorunu ile ilgilenmediği gibi köye 15 günde bir kez geliyor. Ne zaman gitsek kendisini yerinde bulamıyoruz devletin mührünün bırakıldığı bir resmi kurum bu kadar başıboş bırakılır mı? Mahallemiz sahipsiz kaldı, başımızda duran bir muhtar bile yok. Diğer mahallelere giden hizmetleri görüyoruz, mahallemiz çok kötü durumda. Yaşadıklarımız muhtarın ilgisizliğinden kaynaklanıyor. Görevini yerine getirmeyecekse, köye 15 günde bir gelecekse, o zaman onun bu makamı daha fazla işgal etmeye hakkı yok hemen istifa etmeli" diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Haber : Tuncay Ertan



gül
21.12.2014 23:24:21
ben katılmıyorum

DAĞTEKİN
21.12.2014 23:23:50
Muhtarımızın yapmış olduğu hizmetleri bugüne kadar kimse yapamadı ama neyazık ki hizmetlerden ençok sebeplenen ler gazetelerde boy gösteriyorlar as biraz utansalar bale sen teksin muhtarım RAMİZ hizmete devam meyve veren ağaç taşlanır TŞKL.

24.12.2014 13:33:32
Gül Hanım haklı Ne Yaptı Golagan Köye Sömürmkten Başka

BARAN
24.12.2014 20:40:30
bakıyorumda gazetede isyan edenler seçimi kaybedenler hazmedemediğinizi gazetelere kadar düşürdünüz hey ibrahim BALCI buköy senin muhtarlığinıda gördü cebini doldurmaktan başka ne yaptınki bir çivi çaktınmı ki gazetelerde boy gösteriyorsun senin isyanın seçimi kaybetme isyanıdır sen hiç merak etme köy halkı kimin ne olduğunu sandıkta söyledi.YOLUN AÇIK OLSUN GOLAGAN.

DAĞTEKİN
24.12.2014 21:15:10
hazımsızlık var içinde katılamazsın tabi.tikenli gülsün tikenlerin sana batıyor.

DAĞTEKİN
24.12.2014 22:51:32
GOLAGANIN yaptığı hizmetler gözlerinizi kör etmiş allah ıslah etsin başka nedenirki.

25.12.2014 04:14:01
Çal Ramis Çocukların ile Çal /)

Beşiktaş .C
26.12.2014 01:11:07
O isimsiz Kahraman ! Ramis Golagan a Çamur Atıyorsun da ne oluyor Madem bu adam çalıyor Çaldığını ispat et Hadi Çaldı diyelim Senin Nereden Bilgin var ya suç ortağısın Yada Hazımsızlık Yaşayansın ! Ve Atatürk ün İngiliz Ateşesi Bin Başısı ile Arasında geçen Dialoğu Bi Oku bakalım Cumhuriyet Kurulduktan sonra olanı !!! ve Çirkin yazılar da Iftiralar da Bulunma Nedemek o Çal Ramis Çal çocukların ile Siyaset e Aile Karıştırılmaz Bu kadar da Çirkef Olmayın Çıkın karşısına Aile Karıştırmak da Nedir

26.12.2014 23:42:49
Ramis Golagan ne siyaset bilir ne Başka bişi Beşiktaş.C. Herkesin Kendine göre bildiği şeyler vardır oyüzden fikirlerini insan söyleyebilir.

ahmet yılmaz
2.02.2015 12:37:33
doganlar mahallesinde hersene sel gelmekte mahallenin hali icler acısı sahil rıhtım evsel atıktan gecılmiyor devletin yaptıgını muhtar yaptı sanıyor zavallı köylüler mahalenin ismini değiştisinler garip köy koysunlar...

şüle cantürk
3.02.2015 12:35:10
AHMET BEY size teşekkür ederim dost acı söyler doganlarda yaşayan insan sayısı 150 kişi bunların cogu birbirine akraba doganlarda insanlar dogayı hayvanları cevreyi kendilerini sevmeyen sahili pilikten gecilmiyen hersene sel gelen malı zayi olan bibirlerinin kuyusunu kazan dışarıdan gelenleri enayi sanan insanlardır muhtarın su parası özel idareden aldgı PARALARLA AYLIGI 12 BİNLİRAYA GELMEKTE BUNUDA KÖYÜN GELİŞMESİNE HARCANSA KÖY BUGÜNE KADAR TATİL KÖYÜ ĞÖRÜMÜNÜ HALİNİ ALIRDI MUHTARA SÖZÜNÜ GECİRİMİYEN DOGANLAR SAKİNLERİ BİRBRLERİNİN KUYUSUNU DEDİKODUSUNU YAPACAKLARINA HAYIRLI İŞLER YAPMALARINI DİLER SORUNLARINIZI KAYMAKAMA VALİYE BELEDİYYE ANLATMANIZ SORUNLARINIZI CÖZER ATA SÖZÜ AGLAMAYAN COCUGA MEME VERİLMEZ

ahmet yılmaz
5.02.2015 00:49:52
şüle hanım köy büyükşehir yasalarına göre mahalle oldu siz köye gelmediniz herhalde artık mahallede su parası ve diger yardımlar hizmet aşkıyla yanıp tutuşan muhtarın eline gecmiyor paraları toplayamayan muhtarımız üzüntüsünden mahallenin yolunu unutmuştur maruzatını uygun görsunler eskiye dönme hayali var dönülürse bu zamana kadar yapamadıgı hizmeti vargücüyle devam eder sanırım bu sene yimi gün mahalledeyim yakından teseli etmeye calışırız elimizden geldigice

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli