Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Muhtar Geçici meclis üyesi Ertek'i kutladı

Muhtar Geçici meclis üyesi Ertek

İlçemizin Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici, AK Partili Erdek Belediye Meclis Üyesi Ali Ertek'i ziyaret etti.

İlçemizin Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici, AK Partili Erdek Belediye Meclis Üyesi Ali Ertek'i ziyaret etti.
Ertek'in ofisinde gerçekleşen ziyarette, 30 Mart'tan sonra Büyükşehir'e dönüşen Balıkesir'de, mahalleye dönüşen köylerin geleceği görüşüldü.
Erdek Belediye Meclis Üyesi Ali Ertek, Çakıl Mahallesi Muhtarına, Balıkesir'in Büyükşehir olmasıyla köylünün gerçek anlamda milletin efendisi olduğunu aktardı.
Uzun yıllardır köy muhtarı olarak görev yapan Mustafa Geçici, Büyükşehir statüsü ile köyün mahalleye dönüştüğünü, bundan sonra ne gibi hizmetlerin alınabileceği konusunda bilgi edinmek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz yıllarda AK Parti Erdek İlçe Başkanlık görevi yaptığını, bu görevi esnasında tüm köy muhtarları ile çok iyi yakın ilişkiler kurduğunu hatırlatan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ali Ertek, 30 Mart seçimleriyle birlikte köylünün gerçek anlamda milletin efendisi olduğunu öne sürdü.
Büyükşehir statüsü ile birlikte köylü milletin efendisi oluyor diye konuşan Ertek, Köylerde önceki seçimlerde sadece muhtar ve İl Genel Meclisi Üyesi için oy kullanıyordunuz. 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde mahalle muhtarı, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı için oy kullandınız. Kapıdağ Yarımadası ve Paşaliman Adasında oturan vatandaşla, köşkte oturan Cumhurbaşkanının oyu eşit ve aynı şartlara haiz oldu. İşte köylü milletin efendisi oldu.                    
İşte köylü milletin efendisi oldu. Hükümetimiz bu düşüncelerle hem köylümüzü milletin efendisi yapmak hem demokrasinin gereği eşit haklara sahip olmasını temin etmek, hem de hizmetlerin kalitesini arttırmak gibi düşüncelerle bu büyükşehir yasasını çıkardı. Yasaya karşı olanlar beldeler ve köyler kapanıyor hizmetler gelmeyecek dediler. Balıkesir büyükşehir olmasıyla hem ilimiz, hem ilçelerimiz hem de mahallelerimiz daha güzel olacak daha kaliteli hizmetler gelecek ve inşallah tüm Balıkesir'imiz mutlu olacak. Biz birlikte varız, yine el ele gönül gönüle çalışarak eksikliklerinizi tamamlayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.
Çakıl Mahallesi Muhtarı Geçici'de, Ertek'e verdiği bilgilendirmeden dolayı teşekkür edip, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli