Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Muhtar Aydından kutlama yemeği

Muhtar Aydından kutlama yemeği

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, azalarına yemek verdi.

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, azalarına yemek verdi.
Erdek'te 2009 yılıda kurulan Zeytinli Mahallesi muhtarlığını ikinci kez kazanan Ali Aydın`ın Erdek Çuğra Bölgesinde bulunan Kıraça Restaurant`ta, görev yaptığı azaları ile ailelerine verdiği kutlama yemeğinde sevinç doruğa çıktı.
Zeytinli Mahallesi Muhtarlığını ikinci kez kazanan Ali Aydın`ı kutlayan katılımcılar,  Aydın`ın yemek ikramında bulunmasını çok nazik bir davranış olarak niteledi.
Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın`da, "Birlikte ele ele daha güzel bir Zeytinli Mahallesi için 2009`dan bu yana" çalışıyorduk çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam edeceğiz, tüm davetlilere yemeğimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
30 Mart`ta yapılan seçimde listesini ikinci kez zafere taşıyan tüm seçmenlerine teşekkür eden Aydın, listesine Aza olarak giren büyüklerine, arkadaşlarına ve kardeşlerine kendisine inanmalarından dolayı çok teşekkür ettiğini dile getirdi.
Erdek Zeytinli Mahallesi için projesi olan herkesin görüşlerini alarak, mahalle halkı adına takipçi olacağını ifade eden Aydın, yenilen yemeğin ardından gece mutlu bir şekilde sona erdi.
Haber : S. Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı