Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Muhtar Aydın, gazetemizin yeni yaşını kutladı

Muhtar Aydın, gazetemizin yeni yaşını kutladı

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Yeni Erdek Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz ofisini ziyaret ederek 40. yaşımızı kutladı.

Erdek Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Yeni Erdek Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz ofisini ziyaret ederek 40. yaşımızı kutladı.

Gazetemizi ziyaret eden Zeytinli Mahallesi Muhtarını Sayfa Editörümüz Taygun Ertan konuk etti.
Ülkemizde demokrasinin güçlenmesi, çok sesliliğin gelişmesi ve kamuoyunun serbestçe oluşmasında yerel basının vazgeçilmez öneme sahip olduğuna dikkat çeken Muhtar Aydın, “Siyaset kurumu ve devlet yönetimi ile halk arasında köprü konumunda olan yerel basın, kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamakta ve sorunların çözümüne yol gösterici katkıda bulunmaktadır. Yeni Erdek Gazetesi, güzide ilçemizin kalkınması ve sorunlarının çözümü için yoğun çaba göstermektedir. Bu düşüncelerle, gazetenize yayın hayatında başarılar diliyorum.
Şahsınızda bu yayın kuruluşlarında görev yapan sahibinden muhabirine, yazarından işçisine kadar bütün çalışanlarını kutluyorum.” diye konuştu.
Gazetemiz Sayfa Editörü Taygun Ertan’da, Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın’a, 40. yaş gününe adım attıkları şu günde kendilerine yapılan nezaket ziyaretine teşekkür etti.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli