Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Muhtar adayı Çiftlik: Hizmet getir anlayışı için aday oldum

Muhtar adayı Çiftlik: Hizmet getir anlayışı için aday oldum

Erdekin Atatürk Mahallesine talip muhtar adayı Rıza Çiftlik, neden aday olduğunu anlattı.

Erdek`in Atatürk Mahallesi`ne talip muhtar adayı Rıza Çiftlik, neden aday olduğunu anlattı.
Atatürk Mahallesi Muhtar adayı Rıza Çiftlik "Yönetime seçil hizmet bekle" anlayışını değil, "Çalış hizmet getir" anlayışını benimsediği için aday olduğunu belirtti.
Çiftlik, 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde Atatürk Mahallesi Muhtarlığı`na seçildiği takdirde, bütün yapacağı işlerde halkın çıkarlarını gözeteceğini, yapılacak bir işi hep beraber yapmak istediğini söyledi.
Her ne olursa olsun yeni dönem de çalışan bir yapının oluşması için çalışacağını ifade eden Rıza Çiftlik, "Atatürk Mahallesinin temsilcisi olarak mahalleyi her platform da temsil etmek istediğini dile getirdi. 
Bunun için de mahallesinin birlik ve beraberlik için de kendisine destek isteyen Çiftlik. "Makam ve Unvan İçin Değil, Hizmet Getirmek İçin Geliyorum" sloganıyla yola çıktığını bildirdi.
Atatürk Mahallesinde bütünleştirici olma sözü veren Çiftlik, mahallemize hizmet düşüncesi ve projesi olan genç, yaşlı, kadın, erkek demeden herkesin istek, öneri ve söylemlerini dikkate alarak hareket edeceğine vurgu yaptı.
Seçimlerin ülkemize, ilimize, ilçemize ve mahallemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Çiftlik, muhtarlık ofisinin Erdek Çarşı Cami Meydanında yıllardır hizmet verdiği işyerinde verilmesine devam edileceğini belirtip, Erdek halkına sevgi ve saygılarını sundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli