Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Muhtar Yankol, İspanya´daydı

Muhtar Yankol, İspanya´daydı

Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Aynur Yankol, İspanya gezisine katıldı

Bandırma´nın Bentbaşı Mahallesi Muhtarı Aynur Yankol, İspanya gezisine katıldı.
Cumhurbaşkanlığı tarafından muhtarlar için düzenlenen gezi için Balıkesir Valiliği tarafından seçilen muhtarlar arasında yer alan Yankol, İspanya gezisi ile ilgili düşünce ve duygularını şöyle açıkladı:
?İspanya´da Granada El Hamra Sarayı ve şimdi kilise durumuna dönüştürülen Kurtuba Camii´ni gezdik. Bu caminin Edirne´deki camilerden büyük olduğunu gördük. Osmanlılardan önce Endülüslerin yaşadığı bu bölgede hâlen o zamanki altyapının kullanıldığını gözlemledik. Müslümanlığın bize oradan geldiğini öğrendik. Bu gezimizin harcamaları sponsorlar tarafından karşılandığı için devletimizin kasasından tek lira bile çıkmadı. Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki, dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Ülkemizin değerini bilelim.?
Kendisini İspanya gezisi için seçenlere teşekkür eden Yankol, ?Muhtarlık görevini severek yapıyorum. Bentbaşı Mahallesi muhtarı olmaktan çok mutluyum ve şanslıyım. Mahalle sakinlerinden hiç saygısızlık görmedim. Her zaman onların desteğiyle görevimi sürdürüyorum. Bu uyumlu çalışma da başarıyı getiriyor? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Muhtar Yankol İspanya daydı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı