Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Muhtar Sütaş, Muhtarlar Derneğinden istifa etti

Muhtar Sütaş, Muhtarlar Derneğinden istifa etti

Yalı Mahallesi Muhtarı Sütaş, yaptığı çok sert açıklamanın ardından üyesi bulunduğu Erdek Muhtarlar Derneği´nden istifa ettiğini açıkladı.

Erdek´in en genç, aktif ve çalışkan muhtarlarından Yalı Mahallesi Muhtarı Erhan Sütaş, çok sert açıklamalarda bulunup dernek başkanına yüklendi.
Dün sabah kendine ait sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulunan Yalı Mahallesi Muhtarı Erhan Sütaş, üyesi olduğu Erdek Muhtarlar Derneği´nden istifa ettiğini bildirdi.
İstifa gerekçesini ise Erdek Muhtarlar Derneği olarak gittikleri Ankara´da, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne düzenledikleri ziyarette kendilerinin CHP´li muhtarlar gibi lanse edilerek fişlenmelerine neden olan organizasyonu gösterdi.
Muhtar Sütaş, Ankara organizasyonunu düzenleyen derneğin başkanı Semra Baycan´ın başarısızlığının tüm muhtarların fişlenmesine neden olduğunu belirten sosyal medyadan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "26.04.2016 Salı günü Erdek Muhtarlar Derneği´nin düzenlemiş olduğu Ankara ziyareti ve TBMM Milletvekili ziyaretlerinde yaşanan olumsuzluklar, muhtarların kendi aralarında yaşadıkları tartışmalar ve yapılan orga-nizasyonun kişisel çıkar, hırs ve ego tatminine dönüştüğünü üzülerek görmüş bulunmaktayım. 

Ve yine ayrıca Erdek Muhtarlar Derneği´nin elim ve vahim bir şekilde kimseye haber verilmeden yapılan kongreyle parti rozetli bir muhtar arkadaşımızın eline teslim edilmesi, bu sayede derneğimizin yapmış olduğu ilk organizasyonunun bile fiyasko ile sonuçlanılmasına neden olmuştur. 36 yaşında hiç bir parti rozeti ve kimliği olmayan, 36 yıldır hiç bir şekilde hiç bir partiyle bağlılığı bulunmayan beni partili olarak fişlenmesi vesile olmuştur. Ancak buradan da bildirmek isterim ki ben yapılan organizasyona mahalleme hizmet getirebilmek, mahallemin sorunlarını değerli milletvekillerimize iletebilmek adına katılmıştım.
Yukarıda ki açıklamada da dile getirdiğim nedenlerden dolayı bu günden itibaren Erdek Muhtarlar Derneği üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonra hiç bir dernek, parti ve benzeri kuruluşlarla ilgim ve bağlılığım olmadan mahalleme hizmet etmeye devam edeceğim."

Haber Merkezi



  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı