Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Muhtar adayı Uğur Geldi "Atatürk Mahallesi´ne uğur getireceğim"

Muhtar adayı Uğur Geldi

Erdek Atatürk Mahallesi Muhtar adayı Uğur Geldi "Atatürk Mahallesi´ne uğur getireceğim" dedi.

Erdek Atatürk Mahallesi Muhtar adayı Uğur Geldi "Atatürk Mahallesi´ne uğur getireceğim" dedi.
Erdek Atatürk Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Uğur Geldi, gazetemizi ziyaret ederek aday olma gereçlerini anlattı.
Sözlerine, Rahmetli Hasan Geldi´nin oğlu olduğunu hatırlatarak başlayan Uğur Geldi, Erdek´te 32 sene boyunca yaptığı eczane kalfalığı işinden emekli olduktan sonraki yaşamında doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek olduğunu söyledi.
Muhtarlığı kamu hizmeti olarak tanımlayan Uğur Geldi, devamında şunları kaydetti: ?Muhtarlıklar mahalle sakinleri ile devletin ilgili kurumları arasında bir köprüdür. 

Bu köprünün sağlam olması demek, mahalleye sağlıklı hizmetlerin gelmesi demektir. Muhtar seçilmem durumunda beni arayan herkes 7/24 muhtarlık binasında bulabilecek ve bana ulaşabilecektir. Mahallemin temizlik sorunu başta olmak üzere her türlü sorunu ile yakından ilgileneceğim. Roman kardeşlerimin istediği düğün salonunu kazandırmak için gerekli çalışmaları ivedi bir şekilde başlatacağım. Bizim tek bir amacımız var, içinde yaşadığımız topluma ve mahallemize faydalı olmaktır. Muhtar olalım, keyfimize bakalım gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Biz insanları seviyoruz. Biz canlıları seviyoruz. Ve biz bundan dolayı hizmet etmeye talibiz, hizmet edeceğiz. Gece-gündüz demeden çalışacağız, oluşturacağımız kadromuzla hizmetin en iyisini yapmaya talibiz. Mahalle sakinlerimin destekleriyle seçilirsen Atatürk Mahallesi´ne gerçekten ?Uğur? gelecektir.?
Uğur Geldi kimdir?
1972 yılında Erdek´te doğan Uğur Geldi, evli ve iki çocuk babası olup, 32 sene eczane kalfalığı yaptıktan sonra emekli oldu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false