Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Mühendis adayları Karesi Belediyesini ziyaret etti

Mühendis adayları Karesi Belediyesini ziyaret etti

Balıkesir Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisleri Enstitüsü Öğrenci Topluluğu`nu makamında ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Hedeflediğimiz kişilikli, kimlikli ve marka kent Karesi`nin en önemli dinamiklerinden biri siz gençlerimizsin

Balıkesir Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisleri Enstitüsü Öğrenci Topluluğu`nu makamında ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Hedeflediğimiz kişilikli, kimlikli ve marka kent Karesi`nin en önemli dinamiklerinden biri siz gençlerimizsiniz. Karesi Belediyesi olarak gençlere değer veriyor ve fikirlerini önemsiyoruz" dedi.
Balıkesir Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Öğrenci Topluluğu üyeleri Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ı ziyaret etti.
Topluluk hakkında Başkan Yılmaz`a bilgi veren IEEE Başkanı Cemal Taşkıran, "Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Elektrik-Elektronik Mühendisleri Enstitüsü Öğrenci Topluluğu olarak amacımız yaşadığımız şehre değer katmak" şeklinde konuştu.
Yaşanabilir, kişilikli ve kimlikli kent Karesi`nin en önemli dinamiklerinden birinin gençler olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Sizlere ve fikirlerinize değer veriyoruz" dedi.
Yılmaz: “Fikirlerinizi önemsiyoruz”
Robot teknolojisini daha çok insanla tanıştırmak, bu teknolojiyle ilgilenen insanları bir araya getirmek ve ülkemizdeki robotik gelişmelere öncü olmak için düzenlenen Uluslararası Robot Günleri`ni Balıkesir`de yapmak istediklerini dile getirerek, konuyla ilgili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`dan destek isteyen öğrenciler, "Biz bu etkinliği Balıkesir`de gerçekleştirerek, şehrin tanıtımına da katkı sağlamak istiyoruz" dedi. IEEE`nin 10`uncu Ege Bölge Toplantısı`na Balıkesir Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmak istediklerini bildiren öğrencilere Başkan Yılmaz, "Sizler projelerinizi hazırlayıp bize sunun. Bizim işimiz sizlere destek olmak. Hedeflediğimiz kişilikli, kimlikli ve marka kent Karesi`nin en önemli dinamiklerinden biri sizlersiniz. Karesi Belediyesi olarak gençlere değer veriyor ve fikirlerini önemsiyoruz" diyerek sözlerine ekledi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı