Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Müftüden, Gaziler Günü anısına TEMAD ziyareti

Müftüden, Gaziler Günü anısına TEMAD ziyareti

Erdek İlçe Müftüsü Adem Eser beraberinde Erdek Müftülüğü Vaizi Faruk Saldıran, Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, Hacı Ömer Camii (Çarşı Camii) görevlileri Mustafa Bican ve Cengiz Aksın olmak üzere 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Emekli Astsu

Erdek İlçe Müftüsü Adem Eser beraberinde Erdek Müftülüğü Vaizi Faruk Saldıran, Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, Hacı Ömer Camii (Çarşı Camii) görevlileri Mustafa Bican ve Cengiz Aksın olmak üzere 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesini ziyaret etti.
Çok sıcak ve dostane ortamında gerçekleşen ziyarette derneğin ilçemizdeki gazilerin ve şehit yakınlarının gözü kulağı olduğu ve bu vatandaşlarımız ile bağlarını koparmayıp iletişimi daima ön planda tutması sebebiyle TEMAD Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan´a teşekkür eden Erdek Müftüsü Adem Eser, bundan sonra müftülük olarak TEMAD´ın yanında yer alacaklarından emin olmalarını isteyip, bu hizmetleri artık birlikte paylaşarak yürütelim önerisi getirdi.

Eser, gazi polisi evinde ziyaret etti
Daha sonra İlçemiz merkezinde ikamet eden emekli gazi polislerimizden Necati Vural evinde ziyaret edildi.
Emekli Polis Memuru Vural, görevli olduğu Cizre´de ve sonrasında da ilçemizde görev yaparken, görevi esnasında yaralanmış ve tedavisinin ardından bir süre daha hizmet ettikten sonra emekli olmuştu. Gaziler Gününde yapılan ziyaret, emekli polis memurunu çok mutlu ederken, Erdek Müftüsü Adem Eser, günün anısına gazi polise kitap hediye etti.
Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi de unutulmadı
Ardından Kıbrıs Gazisi Sami Taşkıran ziyaret edildi. Bu ziyaretinde Kıbrıs Gazisini çok mutlu ettiği gözlendi.
Her iki gaziye gerçekleştirilen ziyaretlerde Erdek Müftüsü Adem Eser, gazilerimize İlçe Müftülüğü olarak daha nice hayırlı uzun ömürler dileyerek ziyaretler sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan

/resimler/2015-9/23/1930494952710.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli