Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Müftü Bardakçı: İnsanlık Hz. Muhammedi örnek almalı

Müftü Bardakçı: İnsanlık Hz. Muhammedi örnek almalı

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, artık kutlu doğum haftalarında Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)i anmaktan ziyade anlamaya yönelik etkinliklere ağırlık verildiğini söyledi.

Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, artık kutlu doğum haftalarında Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)`i anmaktan ziyade anlamaya yönelik etkinliklere ağırlık verildiğini söyledi.
Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı, 2011 Kutlu Doğum Haftası programını anlattı. Erdek Çarşı Camiinde dün Cuma namazı öncesi verdiği vaazında Erdek`te kutlanacak kutlu doğum haftası programı hakkında açıklama yapan Bardakçı, Kutlamaların Erdek`te Cumartesi günü (bugün) Cumhuriyet Meydanı ile start alacağını belirtip, Doç. Dr. Enver Uysal`ın Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi konulu konferans vereceğini duyurdu.
Kutlamaların Ocaklar-Karşıyaka beldeleri ve köylerle devam edeceğini anlatan Bardakçı, 16 Nisan Cumartesi günü saat 14:oo`de Cumhuriyet Meydanında sahildeki çay bahçelerinde başlayacağını ifade edip tüm halkı kutlamalara katılmaya davet etti.  
Alemlere rahmet Peygamberi ve Merhamet Eğitimcisi olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.s)`in "Kutlu Doğum Haftası"nı canlı bir şekilde kutlamak amacıyla tertiplenen etkinliklere tüm ilçe halkını beklediklerine yer veren Müftü Bardakçı, Cumartesi günü (bugün) saat 14:00`te başlayacak olan Kutlu Doğum Haftasının açılış konuşmacısı kendisinin olduğunu belirtip, ardından Doç. Dr. Enver Uysal`ın, Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi konulu konferans vereceğini, Erdek Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi korosu tarafından ilahi ve kasideler ile Türk Tasavvuf Musikisi konseri sunulacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli