Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Motosiklet sürücüsü 2 yayayı ezdi

Motosiklet sürücüsü 2 yayayı ezdi

Bandırma'da en yakın yaya geçidinin 200 metre uzakta olduğu caddede meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü 2 kişiyi yaraladı.

Bandırma’da en yakın yaya geçidinin 200 metre uzakta olduğu caddede meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü 2 kişiyi yaraladı.
Bandırma İnönü Caddesi’nde geçtiğimiz gün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında biri sürücü olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Yoğun araç ve yaya trafiğinin yaşandığı İnönü Caddesi’nde sürücü F.B’nin kullandığı 10 NS 742 plakalı motosiklet iddiaya göre karşı kaldırıma geçmekte olan Ayşegül Beşer ile Asena Efe adındaki iki genç kıza çarptı. Çarpma sonunda yola saçılan motosiklet sürücüsü F.B. ile Ayşegül Beşer ve Asena Efe çarpmanın etkisiyle muhtelif yerlerinden yaralandı. Yerden kalkamayan 2 yaralı genç kız ve motosiklet sürücüsü ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sürücüler cadde üstünde yaya geçidi olmadığı için yayaların kafalarına estikleri her yerden karşıya geçtiklerini ve araçların arasından birden önlerine çıktıkları için göremediklerini söyleyerek caddeye yaya geçitleri yapılmasını istedi. Yayalar da araçların yeşil ışık sönmeden süratli giderek kazalara neden olduklarını ileri sürdü. Haber: Erdem Özcan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli