Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Motosiklet kazasında 1kişi öldü

Motosiklet kazasında 1kişi öldü

Bandırmada Atatürk bulvarından, Limana doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek TMO civarındaki bariyerlere çarparak kaza yerinde can verirken, arkasında taşıdığı arkadaşı ise ağır şekilde yaralandı.

Bandırma`da Atatürk bulvarından, Liman`a doğru seyir halinde olan motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek TMO civarındaki bariyerlere çarparak kaza yerinde can verirken, arkasında taşıdığı arkadaşı ise ağır şekilde yaralandı.
Motosiklet kazası, geçtiğimiz gün gece yarısından sonra 02:30 sularında meydana geldi. 100 yıl Mahallesi Konaktur sitelerinde Bakkal işletmeciliği yapan Kemal Kocaman (33) beraberinde Burak Altay (22) ile birlikte 10 AHN 94 plaka sayılı motosiklet ile Atatürk Bulvarı güzergahından, Liman yönüne seyretmekte iken, TMO civarında direksiyon hakimiyetini kaybederek TMO bariyerlerine çarptı. Motosikleti kullanan Kemal Kocaman kaza yerinde yaşamını kaybetti.
Meydana gelen kazada ağır şekilde yaralanan Burak Altay`ın ise kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu