Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Motosiklet Camiası Heyecanlı

Motosiklet Camiası Heyecanlı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün düzenlediği ve bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan Uluslararası Balıkesir Motosiklet Festivali için her şey hazır

28-29-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Sındırgı ilçemizin Emendere Resort tesislerinde, 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleşecek festivali için her şey hazır.
Türkiye`nin dört bir yanından gelecek motosiklet tutkunlarının yanında Almanya, Hollanda, İngiltere ve Bulgaristan gibi ülkelerden de katılacak motosiklet tutkunları 3 gün boyunca Sındırgı`da kamp kuracak ve hazırlanan etkinliklerde birlikte olacak.
Her yıl büyük ses getiren Balıkesir Motosiklet Festivali bu yıl çıtayı daha da yükseltti. Katılımcılar için her şeyi düşünen 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü festival süresince ücretsiz çay ikramı da yapacak. Etkinlik programında 28.06.2013 Cuma akşamı Grup Nüans ve Temas konserleri, 29.06.2013 Cumartesi günü saat 13.00 yapılacak resmi açılışın ardından birbirinden eğlenceli Rodeo, Sumo, Survivor ve Balon Patlatma yarışmalarının ardından Dj Orçun`un performansı, O Ses Türkiye`nin muhteşem sesi LANA konseri, 80`ler Partisi ve ünlü şovmen Beyazıt ÖZTÜRK ile yaptıkları düet ile birkez daha dikkatleri çeken JİLET grubu konserleri ile eğlenecek olan katılımcılar, gece yapılacak festival hediye çekilişinde de birçok hediye kazanacaklar. Hediye çekilişinin büyük ödülü de Karahallılar sponsorluğunda Lifan marka motosiklet.
Şimdiden duyuruları yapılan festival için camiadan 2013`ün en kapsamlı ve en detaylı festivali yorumları gelmeye başladı bile. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli