Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Motosiklet tutkunları İleri ve Güvenli Sürüş eğitimi aldı

Motosiklet tutkunları İleri ve Güvenli Sürüş eğitimi aldı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kullanıcıları ve Spor Kulübü Derneği, OMM İşbirliği ile üyelerine 2 gün süren İleri ve Güvenli Sürüş eğitimi almalarını sağladı.

One More Mile ( OMM ) üyesi 4 uzman öğretici tarafından 29-30 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerde, ilk etapta teorik, ikinci etapta uygulamalı eğitim verilen 10Riders üyeleri, ileri ve güvenli motosiklet sürüşü hakkında detaylı bilgi aldı.
10Riders Dernek Evinde gerçekleştirilen eğitimin ilk etabında üyeler motosikletin fiziki dinamikleri ve güvenlik eğitiminden geçtiler. Eğitimin ikinci etabında trafiğe kapalı alanda motosiklet üzerinde hakimiyet, kontrol, şehir içi sürüş, engellerden ve tehlikelerden kurtulma konularını içeren uygulamalı güvenli sürüş eğitimine tabi tutuldular.
Eğitim sonunda başarılı olan 10Riders üyeleri, dernek evinde düzenlenen törenle sertifikalarını OMM eğitmenlerinin elinden aldı. Dernek başkanı Özgür Candar, eğitmenlere günün anısına kulübün özel tasarım kupa bardaklarını hediye etti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli