Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Motosiklet Festivali renkli görüntülerle başladı

Motosiklet Festivali renkli görüntülerle başladı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübünün, Ayvalık ilçesinde düzenlediği Motosiklet Festivali başladı.

Türkiye´nin yanı sıra Almanya, Rusya, Yunanistan´dan da motosiklet tutkunlarının katıldığı Ayvalık Cunda adasında gerçekleşen festival kapsamında, 6 Ağustos Cumartesi günü bin 500 motosikletli ile "dünyanın en büyük motosiklet korteji" oluşturularak Guinness Rekorlar Kitabı´na girmek için deneme yapılacak.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar, yaptığı açıklamada, 7 Ağustos Pazar günü sona erecek organizasyon kapsamında her akşam katılımcılar için konserler düzenleneceğini söyledi.
Bu yıl bir ilke imza atarak dünya rekoru kırmak istediklerini vurgulayan Candar, şunları söyledi: "Dünyada bir motosiklet festivalinde en kalabalık motosiklet korteji yapmanın denemesini 6 Ağustos Cumartesi günü yapacağız. Bu rekoru, hedeflediğimizin de üzerinde bir sayıyla kıracağımızı düşünüyoruz. Festivale katılamayacak durumda olan arkadaşlarımız bile sadece cumartesi günü için özellikle Ayvalık´ta olmak için yola çıktılar. Biz dünya üzerinde de egale edilmesi zor olan bir rekor olmasını istiyoruz. Bu anlamda çok iyi bir kalabalık daha şimdiden sağlanmış durumda. Başaracağımıza inanıyoruz.?

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli