Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mobil araç muayene istasyonu ilçemizdeydi

Mobil araç muayene istasyonu ilçemizdeydi

TÜVTÜRK Gezici Mobil Araç Muayene İstasyonu, Erdek Stadında hizmet verdi.

TÜVTÜRK Gezici Mobil Araç Muayene İstasyonu, Erdek Stadında hizmet verdi.
Mobil araç muayene istasyonunun, ilçe de bulunan futbol sahasında 1 gün hizmet vermesi, özellikle traktör sahibi çiftçiler ve motosiklet sahiplerince olumlu karşılandı.
TÜVTÜRK Gezici Mobil Araç Muayene İstasyonu, geçtiğimiz günler de ilçemiz stadında Erdek Merkez ve bağlı mahallelerdeki çiftçilerin traktör ve iş makineleri ile motosikletlerin muayenelerini yaptı.
Amaçlarının hizmeti çiftçilerin ayağına kadar götürmek olduğunu söyleyen TÜVTÜRK Gezici Mobil Araç Muayene İstasyonu görevlileri, traktör ve iş makinesi muayenelerinin ciddi bir sıkıntı olduğuna değindi. Çiftçinin 30 kilometre uzaklıktaki bir mahalleden Bandırma'daki muayene istasyonuna gitmesinin ciddi bir sorun olduğunu bildiklerini, ayağa kadar getirdikleri hizmetle aynı zamanda trafikte önemli bir tehlikeyi de ortadan kaldırdıklarını dile getirdi.
Bir traktörün muayeneye gitmesi için mecburen karayolunu kullanması gerektiğine dikkat çeken TÜVTÜRK görevlileri, bir çiftçinin 20-30 kilometre yolu gidene kadar büyük tehlikeler oluşturabildiğini kaydetti.
Yetkililer tarafından mobil muayene istasyonun amacı, AB standartlarında sürücülerin sağlam ve her şeyiyle eksiksiz araçlara binmesini ve trafik güvenliğini sağlamak olduğu şeklinde açıklanırken, dış görünüm, mekanik durum, trafiğe uygunluk durumu ile ecza dolabı, çekme halatı, yangın söndürme tüpünün kesinlikle bulunması gerekiyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false