Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Mobese sistemi ihale ediliyor

Mobese sistemi ihale ediliyor

Erdeke mobese sistemi kurulması için düğmeye basan yetkililer, Erdek mobese sistemleri yapım işini 23 Kasım Salı günü ihaleye çıkarıyor.

Erdek`e mobese sistemi kurulması için düğmeye basan yetkililer, Erdek mobese sistemleri yapım işini 23 Kasım Salı günü ihaleye çıkarıyor.
Kent güvenliği için ilçede kurulmasına karar verilen mobese sistemi yapım işi ihale ediliyor.
Erdek Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden karşılanmak üzere, Erdek`te kurulması planlanan kent güvenlik yönetim sistemi kısaca Mobese olarak bilinen sisteme geçilmesine artık sayılı günler kaldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği`nin 18. maddesi gereği açık ihale usulü ile ihaleye çıkarılmasına karar verilen Erdek İlçesi Mobese yapım ve kurulumu (malzemeler ve ekipmanlar dahil) yapım işi ihalesi, Erdek Köylere Hizmet Götürme Birliği`nin Yalı Mahallesi Hakim Halil Kalyoncu Caddesi N0: 19 adresteki binasında gerçekleşecek.
23 Kasım 2010 Salı günü yapılacağı duyurulan ihalenin başlama saati 11:00 olarak belirtilirken, ihaleye çıkaran birliğin 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu`na tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olduğu özellikle vurgulandı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli