Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza’ya Bandırma’da coşkulu karşılama

Mirza’ya Bandırma’da coşkulu karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkan adaylığı açıklanan Dursun Mirza, Bandırma Cumhuriyet alanında, davul zurnalarla, coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Başkan adaylığı açıklanan Dursun Mirza, Bandırma Cumhuriyet alanında, davul zurnalarla, coşkuyla karşılandı.

Burada ilk konuşmayı CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak yaptı. Atak, başarıya ulaşmak için güçlü bir örgüt ve programa ihtiyaç olduğuna dikkati çekti.

Ardından CHP’nin yurt dışı örgütlenmelerden sorumlu Parti Meclisi Üyesi, önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm konuştu. Parti içi demokrasi yarışının doğal olduğuna işaret eden Tüm, “Siyaset, hizmet sanatıdır. Şimdi önümüzde yerel seçim var. Yıllardır Dursun Mirza ile yoldaşlık yapıyoruz. Mirza bu seçimi de kazanarak, önceki yıllarda olduğu gibi Bandırma’yı yine büyük eserlerle buluşturacaktır. 31 Mart’ta seçimi yine açık ara farkla kazanacağız. Ayrıca Ahmet Akın ile de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağımıza inanıyorum.”

MİRZA KÜRSÜDE

CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza, konuşmasına kendisini aday gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MYK ve PM üyelerine teşekkür ederek başladı. Mirza, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Siz vatandaşların desteğiyle adayım. Çünkü beni sevdiniz, sahip çıktınız, anketlerde önde çıkmamı sağladınız. Yerel seçimler elbette ki merkezi iktidarı değiştirmeyecek ama inanıyorum ki bu seçimlerden başarıyla çıkarak AKP iktidarına sarı kart göstereceğiz. Bandırma, özgürlüğün, barışın, sosyal yaşamın kenti. Bandırma, cumhuriyetin, Atatürk’ün kenti. 3 dönemdir olduğu gibi Bandırma’da AKP’ye yine geçit vermeyeceğiz. Bandırma’yı iyi tanıyorum. Bandırma’da sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. Ben kimseye hakaret etmem. Kimseyi ayrıştırmam. Kimseye bağırmam, kimseyi tehdit etmem. Her zaman efendiliğimi korurum. Bu seçim ortamında da öyle olacak. Efendiliğimi hiç bozmayacağım. Sadece Bandırma için projelerimi anlatacağım. Rakiplerimizden de aynı tutumu bekliyorum. Bandırma için yeni ve büyük projelerimiz olacak. Bunları da önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza anlatacağım. Tabii ki seçimde yalnız Bandırma’da kazanmak yetmez. Ahmet Akın’ı da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız.”

EN AZ YÜZDE 20 FARK BEKLİYORUM

31 Mart’taki yerel seçimde Bandırmalılardan, diğer adaylara en az yüzde 20 fark yaparak kendisine kazandırmayı beklediklerini belirten Mirza, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Hepinizi çok seviyorum. Tüm Bandırma’yı çok seviyorum. Her kapıyı çalacağız. Her gönle gireceğiz. Önce gönülleri fethedeceğiz. Seçildiğimde makam kapım herkese açık olacak. Yanıma gelmek için öyle 2-3 kapıdan geçmek zorunda kalmayacaksınız. Bu seçimleri kazandıktan sonra sıra Cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanmaya gelecek. Hiçbir engelden yılmam. Geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.”

ÖNDER BALIKÇI

 

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı