Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mirza, kırsal mahallelerde

Mirza, kırsal mahallelerde

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, hafta sonunda Sahil Yeni ve Yeni Yenice Mahallelerini ziyaret ederek öncelikle belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmaları inceledi. Ardından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen hayırlara yer alarak vatan

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, hafta sonunda Sahil Yeni ve Yeni Yenice Mahallelerini ziyaret ederek öncelikle belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmaları inceledi. Ardından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen hayırlara yer alarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Geçtiğimiz hafta sonu Bandırma'nın yeni mahallesi konumuna gelen Sahil Yenice ve Yeni Yenice mahallelerini ziyaret eden Başkan Mirza, ilk olarak belediye ekiplerince yerine getirilen çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Sahil Yenice Mahallesinde Belediye ekiplerince yapılan parke döşeme ve ışıklandırma çalışmalarını inceleyen Mirza, çalışmalar hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.
Buradaki incelemelerin ardından Yeni Yenice mahallesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen köy hayrına katılan Başkan Mirza, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Mirza, ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Anahtar Kelimeler: Mirza kırsal mahallelerde
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı