Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mirza´dan çalışan personele baklava ziyafeti

Mirza´dan çalışan personele baklava ziyafeti

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, NATO Caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara baklava ikramında bulundu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, NATO Caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara baklava ikramında bulundu.
İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Başkan Mirza ?Büyükşehir yasasından sonra belediyeler arasında görev dağılımı oldu. Büyükşehir´e geçen birimler ve caddeler su, kanalizasyon, itfaiye, haller, ulaşım, duraklar, garaj, 4 ana cadde, meydan, sahil bandı ve bunlarla birlikte 50 milyon lira para Büyükşehir´e geçti dolayısı ile su ve kanalizasyon hatlarını yapmak BASKİ´ye ait kazdığı yerleri kapatmakta BASKİ´nin görevi. Ama maalesef görüyorsunuz BASKİ kazıları ile Bandırma´nın her yeri köstebek gibi oldu ve maalesef kapatılmıyor. Vatandaşlarımızda bu konuda bizi eleştiriyor. Aslında bu eleştiriler haklı değil. Ama bizde yine vatandaşımız mağdur olmasın diye kendi imkanlarımızla BASKİ´nin kazdığı yerleri yapmaya çalışıyoruz. NATO Caddesi´ne, BASKİ kazılarından dolayı vatandaşlarımızın tozdan ve çukurlardan daha fazla mağdur olmaması için Bandırma Belediyesi olarak bu işe el koyduk. BASKİ kendi kazdığı su hattının üzerini kendisi kapaması lazımdı. Bize teklif ettiler bizim imkanımız yok siz kapatın bizde sadece yama yapmayı uygun görmedik. Ne yaptık 11 metre genişliğindeki 1350 metre uzunluğunda olan Bandırma´nın en işlek caddelerinden birisi olan NATO Caddesi´ne ve 100 Yıl Mahallesine yakışır bir şekilde şık bir asfaltın yapımına başladık. Bugün çalışmalardaki 2. günümüz inşallah 2 gün içinde tamamlayıp yolu trafiğe açacağız. Yaklaşık olarak 4000 bin ton asfalt dökeceğiz. Bize maliyeti 700 ile 800 bin lirayı bulacak. Biz kıt kanaat geçinen kaynaklarını iyi kullanan bir belediyeyiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli