Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mirza, Şimdi Tam Zamanı sloganıyla sahaya indi

Mirza, Şimdi Tam Zamanı sloganıyla sahaya indi

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza seçim çalışmalarına Şimdi Tam Zamanı diyerek devam ediyor.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza seçim çalışmalarına "Şimdi Tam Zamanı" diyerek devam ediyor.
Gittiği her noktada büyük bir coşku ile karşılan CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği Dedeoba ve Çakılköy ziyaretlerinde köylü yurttaşlarıyla bir araya geldi. 
"Her kapıyı çalıp, her gönüle gireceğiz" ilkesiyle köy köy dolaşan Dursun Mirza`ya, CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, Gençlik ve Kadın Kolları`nın yanı sıra kalabalık bir parti topluluğu da eşlik etti. 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerden gencinden yaşlısına birçok kişinin bağrına bastığı CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, "Köylünün, emeğin, alın terinin yanında olan, kul hakkı yemekten korkan; kul hakkı yiyenin de yakasına yapışıp hesap soran bir partinin Bandırma Belediye Başkanı olarak bugün sizin yanınızdayım. Bugün burada emeğin yanındayım. Bugün burada çiftçinin yanındayım. Bugün sizlerle konuşmak, sorunlarınızı dinlemek, istek ve önerilerinizi almak için buradayım. Bandırma köyleriyle güzelleşecek. Hoşgörünün kenti Bandırma güler yüzlü insanların yaşadığı bir kent olsun diye buradayım." dedi.
Borçlu bir belediye aldıklarını ve beş yıl içerisinde borçları ödeyerek kasasında parası olan bir belediye oluşturduklarını anlatan Mirza, aynı zamanda proje halinde olan işleri başlayıp tamamladıklarını bunlar arasında belediye binası, galericiler sitesi, tır parkı, terminal ve otel olduğunu söyledi. 
Geçtiğimiz dönem dökülen asfaltın üç katı asfalt döktüklerini ve altyapı problemlerini çözdüklerini de söyleyen Mirza, "Borçları öderken aynı zamanda temel belediyecilik hizmetlerini de tamamladık. Beş yıl belediyecilikte tecrübe de kazanarak şimdi katılımcı belediyecilik anlayışıyla yaşanabilir ve yaşayan bir kent için projelerimizi hayata geçirmenin şimdi tam zamanı" dedi.
Büyükşehir yasasıyla köylerde yaşanacak değişimlerin de üzerinde Dursun Mirza, "Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan bir ailenin çocuğu olarak yetiştim, okul dışında tarlada çalıştım. Sizlerin yaşadığı sorunları, sıkıntıları yakından biliyor ve sizleri anlıyorum. Ama ülkemizde birçok şeyin değişmesi gerekiyor ve bunları sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. Ülkemizde yaşanan ve hepimizin de yakından takip edip bilgi sahibi olduğu konular üzerinde çok fazla durmayacağım ama ülkemin geldiği durumunu sizler gibi üzülerek izliyorum. Bu durumu ancak hep birlikte hareket edersek değiştirebiliriz. Bandırma da, ülkemiz de sizler refah çıktığında yaşam standartları değişecektir. Bunun için güç birliği yapmamız gerekiyor."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli