Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mirza, engelliler dernek yöneticilerini ağırladı

Mirza, engelliler dernek yöneticilerini ağırladı

Türkiye Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Batdal, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti.

Türkiye Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Batdal, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti.
Şube Başkanı Batdal, ziyarette 8 Ekimde Çanakkale 57. Alay Şehitliğinden başlayacak olan “Büyük Yürüyüş” adlı yeni proje hakkında Başkan Mirza’ya bilgi verdi.
“Büyük Yürüyüş”ün Çanakkale Zaferinin 100. yılı nedeniyle yapılacağını ifade eden Batdal, “Bu kapsamda görme, işitme, bedensel ve zihinsel 10 vatan sevdalısının ilk olarak 57. Alay Şehitliğinden başlayacak şekilde yola çıkacağını söyledi.
Batdal, güzergâh boyunca Lapseki, Biga, Bandırma, Bursa, İnegöl, Bozüyük, Eskişehir ve Polatlı Ankara dâhil olmak üzere toplam 8 durakta kent ve ilçe meydanlarında özel çadırlar ve tarihi müze TIR’ının kurulacağını ve en son Ankara’da çeşitli ziyaretlerin gerçekleştirilerek bu anlamlı projenin tamamlanacağını belirtti.
Türkiye Engelliler Derneği Çanakkale Şube Temsilcisi İbrahim Batdal ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydeden Mirza, “Büyük Yürüyüş” kapsamında böylesine anlamlı bir faaliyetin Bandırma’da da yapılacak olması ve halkımızla buluşacak olmasından dolayı mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli