Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mirza, şampiyonları ağırladı

Mirza, şampiyonları ağırladı

2. ligde şampiyonluğunu ilan eden Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

2.ligde şampiyon olarak 1.lige yükselen Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı ve Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş şampiyonluk kupası ile birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.
Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Hentbol Bayanlar 2.liginde şampiyon olarak 1.lige yükselmeye hak kazanan Bandırmaspor Bayan Hentbol takımı, şampiyonluk kupaları ile Başkan Mirza´yı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında tüm takımın imzaladığı formayı Başkan Mirza´ya hediye eden takım oyuncuları, kendilerine sınırsız destek veren Başkan Mirzaya teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan takım antrenörü Kemal Taşkın, ?Zor şartlar altında kurulan takımımızı bugüne kadar destekleyen Belediye Başkanımız Dursun Mirza´ya teşekkür ediyorum. Başta Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın katkılarıyla ve Şehit Bedri Kırbıyık Okulumuzun yöneticilerinin desteğiyle takımımız oluştu. Bu sene Bandırmaspor gibi büyük bir camianın çatısı altına girdik ve taraftarımız bizi kucakladı. Biz de taraftarlarımıza şampiyonluk kupasını Bandırmaya getirerek karşılık verdik. Hedefimiz aynı başarıları 1.ligde de sürdürmek ve Bandırma´nın adını Hentbolda tüm dünyaya duyurarak marka haline getirmek. ? dedi.
Şampiyonları kutlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ise, Bandırma Belediyesi olarak spora ve sporculara her alanda destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, Bandırma´da sporun daha fazla gelişmesini istediklerini ve bunun için çalıştıklarını dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli