Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mirza, şampiyonadan başarıyla dönen sporcuları kabul etti

Mirza, şampiyonadan başarıyla dönen sporcuları kabul etti

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü sporcuları kazandıkları madalyalar ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursu Mirza´yı ziyaret ettiler.

Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü sporcuları kazandıkları madalyalar ile birlikte Bandırma Belediye Başkanı Dursu Mirza´yı ziyaret ettiler.
Antalya´da düzenlenen Budokaido Türkiye Şampiyonasına katılan Bandırma Akademi Dövüş Sanatları Kulübü´nün madalya alan sporcuları Başkan Mirza´yı ziyaret etti.
16-20 Mart 2016 tarihleri arasında bu yıl 3.sü düzenlenen, 12 ilden spor kulüplerinin katıldığı şampiyonanın 21 Nisan 2016 tarihinde yine Antalya´da yapılacak olan Avrasya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcuların seçmeleri de yapıldı.
Bandırma Akademi GSK sporcuları Bandırma´ya 11 madalya alarak döndüler. İki altın, bir gümüş ve sekiz bronz madalya alan kulüp sporcuları Bandırma´yı Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil ettiler.
Budokaido Türkiye Şampiyo-nasına katılan Bandırma Akademi Dövüş Sanatları GSK Başkanı Mehmet Ersin ?Üçüncü Budokaido Türkiye şampiyonasına Bandırma adına katılmaktan dolayı mutluyuz. Bu spor dalında çok yeni olan çocuklarımızın aldığı başarılı sonuçlardan dolayı hepsini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Madalyayla dönemeyen çocuklarımızı da kutluyorum, çünkü hepsi Türkiye şampiyonasında Bandırmamızı en iyi şekilde temsil ettiler. Bütün sporcularımızın, yöneticilerimizin ve antrenörlerimizin müsabakalarda göstermiş oldukları tavır ve davranışlarından dolayı örnek kulüp olarak gösterilmek bizim için ayrıca önem taşıyor. Müsabakalar süresince kulübümüze ve sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dursun Mirza´ya teşekkür ederim bundan sonra ki hedefimiz daha çok çalışmak ve Bandırma´dan milli sporcular çıkartmak ? dedi.
Başkan Mirza ziyaret ile ilgili olarak memnuniyetini dile getirerek Bandırma Belediyesi olarak spora ve sporculara her türlü desteği sağladıklarını söyledi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli