Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mirza, hayvan barınağını ziyaret etti

Mirza, hayvan barınağını ziyaret etti

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bandırma Geçici Sahipsiz Hayvan Barınağı´na ziyaret gerçekleştirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bandırma Geçici Sahipsiz Hayvan Barınağı´na ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette barınağı gezen Başkan Mirza, barınak çalışanlarıyla sohbet ederek barınak çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Başkan Mirza, Bandırma Havanları Koruma Derneği Başkanı Ertan Tulpar´a Bandırma Belediyesi Geçici Hayvan Barınağına röntgen cihazı hediye ettikleri için teşekkür ederek plaket takdim etti.
Barınağın durumunu kontrol eden Başkan Mirza, hayvanlara olan sevgisini dile getirerek: ?Hayvanlar biz insanların en uysal dostlarıdır. Sokak hayvanlarına ve bakıma muhtaç hayvanlara yardımcı olabilmek için Bandırma Belediyesi olarak barınaklarımızı her gün daha da güçlendirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bugün hayvan barınağımızı ziyaret ettik. Çalışanlarımızla sohbet ettik. Bandırma Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ertan Tulpar ve yönetim kurulu üyeleri Bandırma Belediyesi ile ortaklaşa çalışıyorlar. Tedavi edilmesi gereken, arabaların çarptığı, kırıkları olan hayvanlarımız için kırık tedavisi yapılıyor. Bunun için röntgen cihazı çok gerekliydi. Bunun için Ertan abim ve Münevver ablam buraya bir röntgen cihazı hediye ettiler. Kendilerine böyle değerli bir hediyeyi Bandırma Belediyesi Hayvan Barınağına hediye ettikleri ve hizmetleri için teşekkür ediyor bugünün anısına kendilerine plaket takdim ediyoruz. Veterinerimize, yöneticimize ve çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum ? dedi.
Bandırma Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ertan Tulpar´da, Başkan Mirza´ya hayvanlara ve derneklerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli