Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Mirza, Çalışkanlar (Mamun altı) Mahallesi´ne el attı

Mirza, Çalışkanlar (Mamun altı) Mahallesi´ne el attı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçeye bağlı mahallelere en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçeye bağlı mahallelere en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bandırma´nın dört bir yanında hizmet ve çalışmalarını yerine getiren Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, son olarak Çalışkanlar Mahallesi´nde 2. etap yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Diğer mahallelerimiz gibi Çalışkanlar Mahallemiz de bizler için çok önemli bir mahalle. Çalışkanlar mahallemizin tüm sokaklarında belediye ekiplerimiz yol yapım çalışmalarını tamamladı. Arazi yapısından dolayı yol çok kötü durumdaydı. Bu açıdan buraya gidip gelen vatandaşlarımızın ulaşımları için bu yol yapım çalışması önemliydi. Muhtarımızla yaptığımız görüşmelerde buradaki çalışmalarımıza hız verdik ve 2 etap çalışmalarını en kısa sürede tamamladık? dedi.
Çalışkanlar Mahallesi´nden sonra Ayyıldız Mahallesi´nde yapımı biten muhtarlık binası ve tatlı su çeşmesinde incelemelerde bulunan Mirza, ?Ayyıldız Mahalle muhtarımızla bir araya gelerek yapılan muhtarlık binasını ve tatlı su çeşmesini inceledik. Çevre düzenlemeleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. En kısa sürede tatlı su çeşmesi ve muhtarlık binası çevresini düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli