Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mirza, Bandırma´yı sporun başkenti yapmaya kararlı

Mirza, Bandırma´yı sporun başkenti yapmaya kararlı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Güreş İhtisas Kulübünün yetenekli gençlerini ziyaret ederek destek sözü verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Güreş İhtisas Kulübünün yetenekli gençlerini ziyaret ederek destek sözü verdi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ziyarette yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ?Belediye Başkanlığımızdan bugüne kadar sporun her dalına imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Verdiğimiz destekler neticesinde elde edilen başarıları gördükçe doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Özellikle başarı elde eden çocuklarımızın gözlerinde gördüğüm mutluluk ışığı beni daha da çok mutlu ediyor. Bu kentin önemli bir markası Bandırmaspor´u destekliyoruz. Desteklediğimiz hentbolcularımız bu sene de hak ettikleri şampiyonluğu kazanarak Bordo Beyaz forma ile 1. Lig´de mücadelelerine devam edecekler. Basketbolcularımız Bölge Şampiyonluğuyla yoluna devam ediyor. Okul takımları bireysel ve takım başarısı elde ettiler. Akademi Dövüş Sanatları sporcuları Türkiye Şampiyonasından 11 madalya ile döndüler. Tenisi, Kick Boksu destekliyoruz. Meydanda turnuva yapmalarına destek olduk. Bilardocularımızı destekliyoruz ve bölge şampiyonasını ilçemizde yaptık. Su sporlarını destekliyoruz. Türkiye Zıpkınla Balık Tutma Türkiye Şampiyonası güzel kentimizde yapıldı. Uzun yıllardan sonra Kentimizde yağlı güreşler düzenledik. Bu sene de düzenleyeceğiz ve ata sporumuzu burada tekrar canlanmasını sağlayacağız. Yağlı güreşlerin kentimizde yapılmasını gelenekselleştirmek istiyoruz. Bir spor kenti olması yolunda çaba sarf etmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki çocuklarımızın gelişiminde eğitim, spor ve kültür-sanat çok önemli bir yer teşkil ediyor. Eğitimi iyi olan, sporla, sanatla uğraşan gençlerimiz hiç kimsenin istemediği kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Kapalı spor salonunu kentimize kavuşturacağız. Kapalı yüzme havuzu projemiz üzerinde de çalışıyoruz. Tenis kortu, basketbol sahası gibi spor alanları yapma çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede projelerimize başlamak istiyoruz. Şu anda ilgili birimimiz bu projeler üzerinde çalışıyor. Proje aşaması bittikten sonra da Büyükşehir yasası ile yarıya düşen gelirlerimize rağmen yeni kaynaklar yaratarak ihalelerini yapacağız ve gençlerimizin hizmetine sunacağız.?



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli