Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mırız´dan referandum değerlendirmesi

Mırız´dan referandum değerlendirmesi

?Bu halk oylamasının kazananı milletimizdir.?

Erdek Belediyesi´nin Ak Partili Meclis üyesi, hayırsever iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız, hafta sonu gerçekleştirilen referandum sonucunu değerlendirdi.
Yapılan halk oylamasının sonuncunun öncelikle ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Mırız,?Bu halk oylamasının kazananı milletimizdir.? dedi
Erdek´te sandıklara giderek rekor bir katılım gösteren seçmenlere de teşekkür eden Mırız, ?Öncelikle oyunun rengi ne olursa olsun sandıklara giderek oy kullanan Erdeklilere teşekkür ediyorum. Ülke genelinde bizlere böyle büyük bir zafer kazandırdığı için bir kez daha Cenabı Hakka hamd ediyoruz. 16 Nisan referandumu sürecinde, gecesiyle gündüzüyle, büyük bir fedakârlık gösteren Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetim kuruluna, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza, belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza, bizi her gittiğimiz mahallede en güzel şekilde karşılayan ve ağırlayan muhtarlarımıza, mahalle başkanlarımıza, sandık görevlilerimize ve teşkilatımızın her kademesinde görev alan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Gönül arzu eder ki, bu anayasa değişikliği sürecinde Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde yaşanan mutabakatın aynısı ilçemizde de yaşansın. Yine de bu referandum sürecini haçlı ile hilalin mücadelesi olarak gören tüm milliyetçi kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum. Bizim partimizde sandıkların kapanması ile birlikte diğer seçimlerin hazırlıkları başlar. Bizler de AK Parti Erdek teşkilatı olarak çalışmalarımızı bulunduğumuz makamdan güç alarak değil, o makama görev aşkıyla, dava bilinciyle güç katarak sürdürmeye devam edeceğiz. ?diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı