Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mırız, Çakıl Mahallesindeki halı sahayı yeniledi

Mırız, Çakıl Mahallesindeki halı sahayı yeniledi

Erdek'e bağlı Çakıl Mahallesindeki halı sahanın bozulan kısımlarının onarımı yapıldı.

Erdek'e bağlı Çakıl Mahallesindeki halı sahanın bozulan kısımlarının onarımı yapıldı.
Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Çakıl Mahallesi gençlerinin kullandığı halı sahanın, bozulan kısımlarını kendi imkanlarıyla yenilenmesini sağladı.
İlçemize bağlı birçok kırsal mahalleye yaptığı yardımlarla dikkatleri üzerine çeken Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, bu kez kırsal mahallelere spora destek kapsamında yardım ediyor.
Geçtiğimiz yıllarda Çakıl Mahallesine kazandırılan halı sahanın deforme olması üzerine Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici'den gelen isteği kırmayan Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, Çakıl Mahallesi gençlerinin daha rahat ve güveli futbol oynayabilmeleri için halı sahanın onarım ve bakımını üstlendi.
Onarıma alınan Çakıl Mahallesi halı sahasının direk ve tellerin tümü yenilenirken gerekli tüm eksiklikler tek tek yerine getirildi.
Çakıl Mahallesindeki halı sahanın oranımı sonrası kısa bir açıklama yapan Mırız, sporun gençler için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi.
Gençlerin kötü alışkanlık larından uzak durması yönünde sporun çok büyük bir etken olduğunu işaret eden Mırız, Kendi adıma attığım adımla gençler için çok önemli eksikleri gidererek sporun ilçemizde ve kırsal mahallelerimiz de yaygınlaşması yönünde bu attığım ilk adım olup bunun devamı gelecek” diyerek sözlerine ekledi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli