Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Minübüs şoförleri İngilizce öğreniyor

Minübüs şoförleri İngilizce öğreniyor

AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı aynı zamanda S.S. Erdek Minibüs-Midibüs Otobüs Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Elmas, kooperatif üyesi şoför esnafı için bir başarıya daha imza atmayı başardı.

AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı aynı zamanda S.S. Erdek Minibüs-Midibüs Otobüs Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Elmas, kooperatif üyesi şoför esnafı için bir başarıya daha imza atmayı başardı.
İlçedeki, minibüs-midibüs şoförlerine İngilizce yabancı dil kursu veriliyor.
S.S. Erdek Minibüs Midibüs Otobüs Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı`nca, kooperatif üye şoförlerine İngilizce yabancı dil kursu verilmesine başlandı.
26 Nisan Perşembe günü Kooperatifin Erdek Otogarındaki hizmet binasında başlayan kursa 32 şoför katılıyor.
S.S. Erdek Minibüs Midibüs Otobüs Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Elmas, projenin hayata geçirilmesi nedeniyle düzenlenen törende, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Onayı İle  İle Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkili öğretmenimiz  ile derse başlayan 32 üyemizin katıldığı yabancı dil kursumuzun bitiminde yapılacak olan sınav sonunda başarılı olanlara Erdek Halk Eğitim Merkezi Onaylı Yabancı Dil Kurs Bitirme Sertifikaları verilecektir şeklinde konuştu.
Başlatılan bu çalışmanın "Yaşam Boyu Eğitim" projesi olarak değerlendirilmesini isteyen Elmas, 32 şoförün, İngilizce`nin yanı sıra kişisel gelişim, iletişim, insan ilişkileri ve trafik konularında eğitim alacağını bildirdi.
Erdek-Bandırma ilçeleri arasında toplu yolcu taşımacılığı işini yürüten S.S. Erdek Minibüs Midibüs Otobüs Yolcu Nakli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi 32 şoförün alacağı İngilizce, kişisel gelişim, iletişim, insan ilişkileri ve trafik konularındaki eğitimlerin çok önemli olduğunu dile getiren Elmas, "Şoförlerimiz eğitimlerin sonucunda teste tabi tutulacak ve başarılı olmaları halinde sertifika sahibi olacaklar" dedi.
Eksikliklerin sadece eğitimle çözülebileceğinin altını çizen Elmas, "Eğitimsiz insandan hiçbir şey olmaz. Her şeyi bilmek mümkün değildir. Alacağınız bu eğitimler, sizlerin öğreniminize büyük katkı sağlayacaktır. Turizm ilçesi olan Erdek`te en büyük ihtiyaçlardan biri olan yabancı dil eğitiminin faydaları ileri ki günlerde daha net görülebilecektir" dedi.
Konuşmaların ardından, İngilizce öğretmeni Özgür Sığan tarafından, proje kapsamında açılış dersinin verilmesine başlandı. Kurs Haziran ayının ilk haftasına kadar devam edecek.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli