Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mıntıkayı temizleyen değişti sokak temizlendi

Mıntıkayı  temizleyen değişti sokak temizlendi

Erdek Takupyacılar Sokağının temizlemekle yükümle temizlik işçisinin sorumsuzluğu yüzünden aylardır temizlenmeyen Takunyacılar Sokağı artık tertemiz.

Erdek Takupyacılar Sokağının temizlemekle yükümle temizlik işçisinin sorumsuzluğu yüzünden aylardır temizlenmeyen Takunyacılar Sokağı artık tertemiz.          
Erdek Belediyesi Temizlik İşlerinin özelleşmesi ile birlikte işe alınan bazı temizlik işçilerinin Erdek caddeleri dışında sokak aralarının da temizlenmesi gerekirken temizlemekten kaçınmaları üzere şirket yetkilileri bir dizi tedbir almak zoruda kaldı.
Alınan tedbirler yavaş yavaş meyvelerini verirken, aylardır temizlenmeyen Takunyacılar Sokağı`nın bugünlerde mıntıkacı değişiminden sonra pırıl pırıl olduğu gözleniyor.
Takunyacılar Sokağı esnafı, yaz sezonunun başından beri çöplerinin toplanmadığından şikayet ederken, 1 hafta önce mıntıka değişimi sebebiyle sokağın temizliğinden sorumlu personelin değişmesinden sonra sokaklarının tertemiz olduğunu açıkladılar. 
Sokak esnafı, Yalı Mahallesi Takunyacılar Sokağının mıntıka temizliğinden sorumlu temizlik işçisi Mehmet Zengel`den oldukça memnun olduklarını dile getirirken, bu görevlinin başka bir bölgeye verilmemesini dile getirmeleri ise dikkat çekiciydi.
Haber : Alpcan Kırgül  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli