Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Miniklerden büyük resim sergisi

Miniklerden büyük resim sergisi

Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerince, dönem boyunca Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları resimler için sergi açıldı.

Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerince, dönem boyunca "Görsel Sanatlar" dersinde yaptıkları resimler için sergi açıldı.
Miniklerin hazırladığı resimler, Erdek Adnan Menderes Caddesi Erdek Merkez Karakol karşısında bulunan bir dükkan içerisinde sergilendi.
Sergiye, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Kreş Müdürü Demet İlhan, okulun öğretmenleri Sevda Şahin, Ebru Mercan, Gülüz Sönmez Serap Akdoğan, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
geliim_2.jpg (333×238)
Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu güzel çalışmada emekleri geçen Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakımevi`nin öğretmenleri ve öğrencilerini kutlayıp, başarılarının devamını diledi.             
Erdek Özel Gelişim Kreş ve Gündüz Bakım Evi`nin Görsel Sanatlar öğretmenleri Güliz Sönmez, Serap Akdoğan, Ebru Mercan, İl Kreş Müdürü Demet İlhan, açılan sergi hakkında yaptıkları açıklamalarında "Uzun zamandan beri küçük yürekleri, minik elleri ve büyük emekleri ile hazırlamış oldukları çalışmaları bugün halka sergiliyoruz. Okulumuzun Ana sınıfı ile diğer üç sınıflarında eğitim gören yaklaşık 60 öğrencinin dönem boyunca yaptıkları Resim Teknikleri, Ebru Sanatı, Batik Sanatı, Tek Vuruş Sanatı, Rekreasyon, Karakalem, Pastel Boya, Guaj Boya teknikleriyle büyük grup çalışması ve Atatürk baskılarından oluşan eserler sergileniyor." dedi. 
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı