Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Minibüs şoförleri bilgilendirildi

Minibüs şoförleri bilgilendirildi

Edremit'te, toplu yolcu taşımacılığı işi yapan şoförler bilgilendirildi.

Edremit'te, toplu yolcu taşımacılığı işi yapan şoförler bilgilendirildi.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından birlikte düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde toplu taşımacılık yapan kurum, kooperatif ve kişilere, uymaları gereken kurallar anlatıldı.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Toplu taşıma işi yapan belediye, kooperatif, gerçek ve tüzel kişilerin mutlaka uyması gereken kurallar” konulu bir toplantı düzenlendi.
Şoförler Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timleri, Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği yetkilileri, Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı trafik zabıta ekipleri de katılarak destek verdi. Toplu taşıma işi yapan kişi, kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile taşımacılık yapanların katıldığı toplantıda, 22 maddelik kural cetveli okundu ve ayrıntılarıyla anlatımlar yapıldı.
Toplantının çok faydalı olduğunu ifade eden Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Dut, kurallara uymayanlar hakkında yasal işlemler yapıldığına dikkat çekerek, toplantının gerçekleşmesinde katkısı olanlar ile katılımcılara teşekkür etti.
Toplantıya Edremit Belediyesini temsilen Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker katıldı.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı