Bugün, 30 Mart 2024 Cumartesi

Milliler Stada Alınmadı

Milliler Stada Alınmadı

Kazandıkları büyük başarılar ile ilçemizin ismini tüm Türkiye'ye duyuran 18 Eylül Ortaokulu Atletizm sporcuları antrenman yaptıkları ilçe stadyumuna alınmadılar.

18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ve Atletizm Milli takımlar antrenörü Niyazi Gülhan yönetiminde her gün olduğu gibi antrenman çalışmalarını yapmak için 18 Eylül İlçe Stadyumuna gelen Atletizm sporcuları stadın içine giremeyeceklerini öğrenince büyük şok yaşadılar.
Atletizm sporcuları velileri gazetemizi arayarak şikayetlerini dile getirdiler. “Çocuklarımızın önümüzdeki günlerde çok önemli yarışları var. Bu çocuklar yarışlara nerede hazırlanacaklar. Biz çocuklarımıza sporu aşılıyoruz. Erdek’teki gençliğin hali meçhul. Çocuklarımızı bu ortamlardan uzak tutmak için spora teşvik ediyoruz. Ancak ne oldu da bu çocukları stada alınmadılar? Bu çocukların burada çalışırken kime ne zararı dokunabilir? İçlerinde Milli takım sporcuları var. Türkiye birincileri var. Erdek gençlerinin elinden neden tutulmuyor? Bu çocuklar kazandıkları her yarışta ilçemizin ismini bütün Türkiye’ye duyuruyorlar.” Dedi.
Antrenman yapmak için stada giden atletizm sporcuları içeri giremeyeceklerini öğrenince Okullarının bahçesinde ve trafiğin olmadığı mahalle aralarında çalıştılar.
Her fırsatta spora ve sporcuya destek olduğunu söyleyen başkan Sarı ise bu durum karşısında yönetici ve sporcuların kendilerine bir çalışma programı hazırlamalarını, stadın belediye tarafından Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden kiralandığını ve ona göre bir değerlendirme yapacağını belirtti.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.7 ° / 12.9 ° Güneşli