Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Milli Sporculara moral ziyareti

Milli Sporculara moral ziyareti

Milli Sporculara moral ziyareti

18 Eylül Erdek’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı gibi anlamlı bir günde, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Temsilcisi Yaşar Ceyhun Mırız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku, İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş, Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.  
Ziyarette sporculara başarı dileklerinde bulunan protokol üyeleri, sporculara baklava ikram ettiler.  
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy yaptığı açıklamada “İlçemizin Kurtuluş Gününde Erdek'imizin, gururu olan Milli Sporcularımızı Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü’nde ziyaret ettim. Bizleri her zaman gururlandıran sporcularımıza, Antrenör Niyazi hocaya teşekkür ederim. Erdekspor kulübümüzün oyuncalarına da sezon öncesi başarılar diledim.” dedi.  
Diğer yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Temsilcisi ve Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız’da ailelerin talebi üzerine kulübe nakdi yardımda bulunacağının sözünü verdi.         

Haber: Bülent Özgü



Anahtar Kelimeler: Milli Sporculara moral ziyareti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı