Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Aydınlıoğlu Erdek'te

Milletvekili Aydınlıoğlu Erdek

AK Parti Balıkesir Milletvekili aynı zamanda Milletvekili adayı Ali Aydınlıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili aynı zamanda Milletvekili adayı Ali Aydınlıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret etti.
Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nun ilçemize yaptığı ziyarette ilk durağı AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
Milletvekili Aydınlıoğlu'nu parti binasında AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi ve AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve yönetim kurulu üyeleri ile Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyeleri Ali Ertek ve Yaşar Ceyhun Mırız ile partililer sevgi gösterileriyle karşıladı.

Parti binasında AK Partinin projeleri hakkında kısa bilgilendirme yapan Milletvekili Aydınlıoğlu, daha sonra AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve partililerden oluşan kalabalık bir heyetle seçim çalışmalarını Erdek merkezde esnafı ziyaretinde bulunarak devam etti.
Erdek ziyareti sonunda Karşıyaka Mahallesine giden Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve beraberindeki heyet seçim gezilerini Çakıl, Çayağzı ve Ballıpınar Mahalleleri ile sürdürdü.
Erdek merkez ve bağlı mahallelerde yaptıkları gezilerde halkın kendilerine gösterdiği sevgi gösterilerinden çok memnun kaldığını dile getiren Milletvekili Aydınlıoğlu, ziyaret ettiği yerlerde kendilerini en iyi şekilde konuk etme gayreti gösteren herkese teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli