Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Milletvekili Yavuz Subaşı, Erdek’i ziyaret etti

Milletvekili Yavuz Subaşı,  Erdek’i ziyaret etti

Deprem bölgesinden Erdek’e getirilen depremzede aileleri AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın depremzede ailelere gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi eşlik etti. 
Ziyarette bir araya geldiği ailelerle yakından ilgilenen Milletvekili Subaşı, depremzedelerin sorun ve taleplerini dinledi Ziyaret ettiği ailelere hitaben yaptığı konuşmalarında “Allah, bir daha böyle felaket göstermesin” sözleriyle başlayan Milletvekili Subaşı, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Erdek İlçesi’ne deprem bölgesinden toplam 85 aileden oluşan 409 vatandaşın geldiği bilgisini aktaran Milletvekili Subaşı, “Erdek’te kalan depremzede ailelerimizi, ziyaret ediyoruz. Maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarını karşılamayı, yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, yaraları hep birlikte saracağız. Allah, bir daha böyle felaket göstermesin.” dedi.


AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu’da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Milletvekilimiz Yavuz Subaşı ve yönetim kurulu üyelerim ile birlikte, asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli toplam 10 ili kapsayan depremden etkilenen iller arasında yer alan Malatya’dan ilçemize getirilen 409 vatandaşımızı Erdek’te misafir ediyoruz. Bu ailelerimizi ziyaret ettik. Depremin izlerini birlikte sileceğiz. Allah, ülkemize ve milletimize böyle bir felaketi tekrar yaşatmasın inşallah.” diye konuştu.
SUBAŞI STK’LARI ZİYARET ETTİ
Cumartesi günü Erdek’e gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Şubaşı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 26 Şubat Pazar günü yapılan kongrede seçilen S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi İdari Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, Milletvekili Subaşı, yeni seçilen heyete başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. 

Başkan Şenol’da, Milletvekili Subaşı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti. AK Parti Milletvekili Subaşı ve beraberindeki partililerin ziyaret programı Erdek Ziraat Odası ile devam etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede Erdek Ziraat Odası Başkanı seçilen Mustafa Saçıl’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Subaşı, Saçıl ve ekibine başarılar diledi. Oda Başkanı Saçıl’da, AK Parti Milletvekili Subaşı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Milletvekili Subaşı’nın Erdek programı; Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahit Kocabıyık ile S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Avlar’ı makamlarında ziyaretleri ile devam etti. 
Haber: Tuncay Ertan

 

 

 

 


 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı