Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Milletvekili Öztaylan 28 Mayıs’ta yapılacak seçim için sahaya indi

Milletvekili Öztaylan 28 Mayıs’ta yapılacak seçim için sahaya indi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya indi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya indi. 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmalarına en yüksek oy alınan mahallelerden biri olan Bandırma İlçesi Doğruca kırsal Mahallesi ile başlayan 28. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, seçimlerde gösterilen teveccüh için tüm hemşerilerine teşekkür etti. 

Çalışmalar kapsamında DİGSİAD, Atatürkçü Düşünce Derneği, Kent Konseyi ve Bandırmadaki çok sayıda derneği ziyaret eden Öztaylan, temaslarında “Milletimizin 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza 27 milyon rekor oy ile göstermiş olduğu teveccüh, 28 Mayıs için en büyük güvencemiz ve motivasyon kaynağımızdır. İkinci tur seçimlerinin de, demokrasi şöleni şeklinde geçen birinci tur seçimleri gibi örnek bir şekilde ve Cumhurbaşkanımızın galibiyeti ile sonlanacağına inancımız tam.” diye konuştu. 

14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için de, tüm AK Parti teşkilatları olarak gönülleri fethetmenin ve saflara yeni vatandaşları katmanın peşinde olacaklarını belirten Öztaylan “Milli birliğimizin teminatı olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan girdiği 16 seçimi nasıl ülkemize yaptığı eserler sayesinde önde bitirdiyse, şüphesiz ki 28 Mayıs’ı da aynı şekilde yine açık bir farkla önde tamamlayacaktır.” dedi. 

Bandırma Kırsal Mahalleler Arası Futbol Turnuvası kapsamında oynanan Ergilispor-Bereketlispor karşılaşmasını da izleyen Milletvekili Öztaylan, çalışmalarına Dursunbeyliler Derneği, Bigalılar Derneği ve Karadenizliler Derneği ziyaretleri ile devam etti. 

Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı