Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Milletvekili İsmail Ok, Erdek’te

Milletvekili İsmail Ok, Erdek’te

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ilçemizi ziyaret etti. 
Erdek ziyaretine partisinin ilçe başkanlığı ile başlayan İsmail Ok, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Konceli ve Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyeleri tarafından ağırlandı. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’un parti binasında buluştuğu partililerle yaklaşan seçimlere yönelik karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. 
Parti ziyareti sona erdikten sonra AK Parti Milletvekili İsmail Ok ve AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek ilçe merkezi ile başlayan kırsal Turan, Ormanlı, Ballıpınar, Kestanelik ve Çakıl mahalleleri ziyaret edilerek esnaf ve vatandaşlarla görüşüldü. 
Kırsal mahalle ziyaretlerinde muhtarlar tarafından konuk edilen AK Parti heyeti, Erdek İlçe merkezi ile başlayan Çakıl Mahallesi ile devam eden ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, gerçekleşen ziyaret boyunca bir araya geldikleri tüm vatandaşlardan kendilerine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekillerinin belirli aralıklarla Erdek ve bağlı kırsal mahallelere yaptıkları ziyaretleri çok anlamlı bulduklarını belirterek, AK Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kırsal mahallelere yaptıkları yatırımların mahalle sakinlerince memnuniyetle karşılandığı görmekten mutlu olduklarını bildirdi. 
Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Milletvekili İsmail Erdek’
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli