Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milletvekili Havutçadan değerlendirme

Milletvekili Havutçadan değerlendirme

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdekteki üç balıkçının teknelerinin batarak, ortadan kaybolmalarını üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili  Namık Havutça, Erdek`teki üç balıkçının teknelerinin batarak, ortadan kaybolmalarını üzüntüyle karşıladığını belirtti. Erdek`te yaşanan bu dramı yakından izlediğini ve Kaymakam İsmail Kaygısız`dan bilgiler aldığını vurgulayan Havutça, şunları söyledi:
"Balıkçıların teknesinin battığı yer, büyük bir deniz değil. Neredeyse koy sayılacak kadar küçücük bir deniz. Balıkçıların, neredeyse sahile bağırarak seslerini duyurabilecekleri kadar yakın. Üstelik, çağımızda iletişim araç ve gereçleri çok gelişmiş durumda. Buna karşın üç balıkçı vatandaşımızın başına böylesine üzücü bir olay gelebiliyorsa bu durum, yaşamlarını balıkçılıkla sağlayan çok sayıda vatandaşımızın can güvenliğinin bulunmadığı gerçeğini gözler önüne sermektedir. Bu nedenle çok iyi bir koordinasyon yapılarak, Erdekli balıkçıların can güvenliğini sağlayacak önlemler bir an önce alınmalıdır."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli