Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milletvekili Aday Adayı İğdır`dan CHP`ye Ziyaret

Milletvekili Aday Adayı İğdır`dan CHP`ye Ziyaret

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Dr. Neşe Zengin İğdır, CHP Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili aday adayı Dr. Neşe Zengin İğdır, CHP Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
7 Haziranda yapılacak genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra ilçe teşkilat ziyaretleri kapsamında ilçemize gelen Iğdır, Erdek`te partililere kendisini tanıttı.
Aday adayı Neşe Zengin İğdır, partililere kendisini tanıtmasının ardından, Milletvekili seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatırken, "1964 yılında Van’da doğdum. Subay kızı olmam nedeniyle ilkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Eskişehir`de tamamladım. Liseden sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandım ve buradan 1988 yılında mezun oldum. Zorunlu hizmetimi tamamladıktan sonra Balıkesir Ayvalık`ta görev yapmaya başladım. Ayvalık`ta çeşitli yerlerde kurum hekimliği görevi, sosyal birçok etkinlik ve seminerler düzenledim. Hâlâ Ayvalık Belediyesi`nde işyeri hekimi olarak çalışmaktayım. Evli ve 2 çocuk annesiyim" dedi.
Aday adayı İğdır, vekil seçildiği takdirde yapacakları projeleri anlatırken şöyle konuştu: "Hizmeti halka indirmemiz gerekiyor. Balıkesir`in demografik yapısını biliyoruz. Balıkesir, sanayi, turizm ve tarım kentidir. Yani Balıkesir`de İvrindi, Dursunbey ile Erdek`in, Bandırma`nın sorunları bir olamaz. Sorunlar bölgesel olarak çok iyi analiz edilerek çözüm noktasına odaklanılması gerekmektedir. Bunların bilincinde olarak sorunlara çözüm üretmek amacıyla bu yola çıktım. Eğer vekil seçilirsem bu sorunlara daha kolay ulaşabilmek ve hızlı çözümler üretebilmek adına Balıkesir`in belli bölgelerinde bulunan ilçelere bir danışmanlık merkezi kurmayı ve buralara aktarılan sorunların hepsini dikkate alarak meclise taşımayı düşünüyorum."
CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ise Dr. Neşe Zengin İğdır`ın konuşmasının ardından kendisine teşekkür ederek, başarı diledi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli