Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Tüm, Erdek´teydi

Milletvekili Tüm, Erdek´teydi

?Mazlumun ve mağdurun kimliği olmaz?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Erdek´te partililerle buluştu. Tüm, CHP ilçe binasında, güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Hükümetin, OHAL fırsatçılığı yaptığını öne süren Tüm, ?Bu durum, demokrasi adına kabul edilemez? dedi. Hükümetin, ülkeyi yönetemediğini, her gün yeni mağdurlar yarattığını öne süren milletvekili Tüm, ?Bizler, suçluların adalet önüne çıkarılmasından yanayız. Hukuk devletlerinde, suçluları adalet yargılar. Ancak görüyoruz ki hükümet, kendini adaletin yerine koyarak, suçluyu kendi ilan ediyor, cezayı da kendisi veriyor? diye konuştu.
Bu uygulama kapsamında Erdek´te de birçok kişinin mağdur olduğunu dile getiren Tüm, şu değerlendirmede bulundu:

?Gerçek FETÖ´cüler, ellerini kollarını sallayarak adliyelerden kaçıp yurt dışına kaçarlarken göz yumanlar, şimdi FETÖ´cü diye demokratları, aydınları cezaevine atıyor. Sözde yeni FETÖ´cüler yaratıyor. Yaşamlarının hiçbir döneminde FETÖ ile ilgisi olmayan, aksine bu tür anlayışların hep karşısında duran, sırf muhalif oldular diye mağdur eden laik, demokrat, aydın yurttaşların yanındayız. Daha çok mağdurlar yaratılmasına göz yumamayız. CHP olarak mağdurun ve mazlumun yanındayız. Biz, mazlumun kimliğine bakmayız.?
Tüm´ün değerlendirme toplantısına Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve CHP ilçe Başkanı Metin Uysal da katıldı.

/resimler/2016-10/7/1709299622580.jpg



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Erdek teydi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı