Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Milletvekili Tüm Erdek´te

Milletvekili Tüm Erdek´te

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Ankara´dan önce Balıkesir ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

CHP Milletvekili Mehmet Tüm: ?CHP´nin iktidarı için çok çalıştık, bu umut tablosunun sahibi sizlersiniz. Beni vekil yapan, sizlerin özverili çalışmalarıdır. Ankara´ya gitmeden önce sizlerle bir arada olmak, sizlerden helallik almak istedim. Meclis´te Balıkesir´in sesi olacağıma ve örgütümle dayanışma içerisinde çalışacağıma söz veriyorum. Partimizin bütün yiğit emekçilerine teşekkür ediyorum.? dedi.

/resimler/2015-6/13/0155428669288.jpg

 

 

Tüm, Erdek´te büyük ilgi gördü
Mehmet Tüm Gönen ilçe örgütünden sonra Erdek ilçe örgütüne de teşekkür ziyaretinde bulundu.
Tüm´ü karşılayan CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal karşılamada şunları söyledi: ?Seçim tamamlandı ama mücadele yeni başlıyor. Daha yolun başındayız. Mehmet Tüm´e Ankara´ya gitmeden önce bizlere yaptığı nazik ziyaret için teşekkür ediyorum.?
Daha sonra Mehmet Tüm, teşekkür çiçeğini Kadın Kolları Başkanı´na takdim etti.
Tüm, ?Ön seçimden beri desteğini hiç esirgemeyen ve bizi milletvekili yapan yol arkadaşlarım, bu başarı sizin başarınızdır. İktidar, tüm adaletsiz koşullara rağmen bu seçimden bir yenilgiyle çıkmış, tüm ülkede oy kaybı yaşamıştır. Seçimde halkın özgür iradesi ve demokrasi kazanmıştır. Katkı sunan tüm örgüt emekçilerimize teşekkür ediyorum.? dedi.
Mehmet Tüm gittiği ilçelerde seçim değerlendirmesi de yaparak şunları ifade etti: ?Seçim sonuçları CHP için kayıp değil, kazanç olmuştur. Bizler ?oy verin gitsinler´ dedik, sonuç da bu oldu. Genel başkanımızı, Başbakan yapabilecek bir tabloyla çıktı ortaya. Bu da umudumuzu büyütmek için önemli bir gelişme. 13 yıldır her gün gördüğümüz, sesini işittiğimiz bir diktatör artık ortaya çıkamaz olmuştur. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Şehrimizden başlayarak tüm ülkede kardeşlik ruhunu diriltip, kutuplaşmaya karşı barış ve özgürlüğün savunucusu olacağız? diyerek sözlerini noktaladı.
Haber Merkezi

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false