Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Tüm Erdek´in nabzını tuttu

Milletvekili Tüm Erdek´in nabzını tuttu

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, ilçemizi ziyaret ederek başta partisinin örgütü olmak üzere sırasıyla belediye başkanlığı ve meslek odalarının temsilcilikleri ile kooperatif ziyaretlerinde bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, ilçemizi ziyaret ederek başta partisinin örgütü olmak üzere sırasıyla belediye başkanlığı ve meslek odalarının temsilcilikleri ile kooperatif ziyaretlerinde bulundu.
CHP Erdek ilçe teşkilatında bir süre partililer ile sohbet eden CHP Milletvekili Tüm, beraberinde CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Tar Tuna ve Erdek Belediye Meclisi´nin CHP´li üyesi Şükrü Talaş ile birlikte Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı makamında ziyaret etti.
Sarı tarafından ağırlanan Tüm, belediye ziyareti sona erdikten sonra oda ve kooperatif ziyaretlerinde bulundu.
CHP Milletvekili Tüm ve beraberindeki CHP´lilerin ilk durağı Erdek Ziraat Odası oldu.
Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgür ile bir araya gelen Tüm, bölgemiz çiftçisi hakkında bilgi aldı.
Oda Başkanı Özgör, son yıllarda çiftçiliğin bitme derecesinde azaldığını, gençleri çiftçiliğe teşvik edemediklerini, artık tarımsal faaliyetlerin bittiğini, gençlerin kentlere göç etmesine rağmen işsizliğin her geçen gün arttığını dile getirdi. 

Milletvekili Tüm, Başkan Özgör´e bölgemizde çiftçiliği arttırmak için gereken desteği verme söz verdikten sonra çalışmalarında başarılar diledi.
Tüm ve CHP heyetinin ikinci durağı S.S. Erdek Minibüs MidibüsOtobüs Kooperatifi oldu.
S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Kooperatifi ziyaretinde kooperatif Başkanı Aydın Tekin ile görüşen Tüm, çalışmalarında başarılar diledi.
Tüm ve beraberindekiler, CHP Erdek İlçe Başkanı Uysal, Kadın Kolları Başkanı Hale Tar Turna, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Talaş ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile birlikte S.S. Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi´ni ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.
CHP Milletvekili Tüm´ün dördüncü durağı Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu..
Son seçimde yeniden seçilen oda başkanı Mahmut Fatih Canbaz´ı makamında ziyaret eden Tüm, görevinde başarılar diledi.
Tüm ve beraberindeki CHP´lilerin son durağı S.S. Erdek Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu.
Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakuş ile bir araya gelen CHP Milletvekili Tüm ve beraberindeki CHP heyeti, bir süre sohbetin ardından çalışmalarında başarı dileğinde bulunup ziyareti sona erdirdi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli