Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milletvekili Sema Kırcı Erdek´in siyasi enerjisinin faklılığına dikkat çekti!

Milletvekili Sema Kırcı Erdek´in siyasi enerjisinin faklılığına dikkat çekti!

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma prog-ramına katılmak üzere Erdek´e gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Sema Kırcı yaptığı konuşmasında, Erdek´in siyasi enerjisinin çok farklı olduğuna dikkat çek

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma prog-ramına katılmak üzere Erdek´e gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Sema Kırcı yaptığı konuşmasında, Erdek´in siyasi enerjisinin çok farklı olduğuna dikkat çekerek Erdek´teki partililerine övgüler yağdırdı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in ev sahipliğinde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma bayramın ikinci günü parti binasında gerçek leştirildi.
Erdek Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları, Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis üyeleri ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin milletvekili Sema Kırcı´nın hem bayramlaşma hem de seçim startını vermek üzere parti teşkilatını ziyaret ettiklerini söyledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı´nın Erdek ziyaretine AK Parti Bandırma Teşkilatının da katıldığını belirten Sever, konuklarına Erdek teşkilatına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.
1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak Balıkesir´deki hedeflerinin en az 5 milletvekili olduğunu işaret eden Sever, sözlerini ?Haydi Bismillah? diyerek noktaladı.
Sever´den sonra söz alan AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Sema Kırcı, Erdek´in siyasi enerjisinin çok farklı olduğuna vurgu yaptı.
1 Kasım seçimleri öncesi Güney Marmara Bölgesinin (Bandırma-Erdek-Gönen-Manyas) bir bütün halinde değerlendirilip seçim çalışması programının buna göre hazırlanarak yapılacağını belirten Kırcı, yeni yapılanan AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatının Erdek-Gönen ve Manyas İlçeleri ile birlikte el ele vererek ortaya koyacakları çalışmalarla başarıyı yakalayacak larından emin olduklarını ifade etti.
Konuşmasının son bölümünde kendisini dinleyen partililerine net mesajlar veren Sema Kırcı ?Güney Marmara olarak bizlerde partimize destek vermek üzere büyük yürüyüşe başlayacağız. Bu yürüyüşün tüm gücünü sizlerden alacağız. Büyük düşünüp resmin tamamına bakmaya çalışacağız. Davanın eskisi yenisi olmaz, bu kapıdan bir kere girildi mi çıkmak olmaz. Bugüne kadar partimize emek verenleri şükranla anıyoruz. Hepimiz bir olarak bu kutlu yürüyüşe omuz vereceğiz. Seçime sayılı günler kaldı. Her bireyin desteğini almaya ihtiyacımız var. Her kapıyı çalıp, her eli sıkıp her gönüle girmek zorundayız.? dedi.
Kutsal topraklardan gelen kötü haberleri de hatırlatan Kırcı, vefat edenlere Allah´tan rahmet dileyerek konuşmasına son verdi.
Erdek´teki programın ardından Kırcı, Gönen İlçesine gitmek üzere partilileri ile vedalaşarak ilçeden ayrıldı.
Haber : Mehmet Ertan

/resimler/2015-9/29/1725476974877.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli