Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Milletvekili Kırcı´nın yoğun temposu

Milletvekili Kırcı´nın yoğun temposu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Kızılay Şubesi´ni ziyaret ederek üye oldu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Kızılay Şubesi´ni ziyaret ederek üye oldu.
Kırcı, burada yaptığı konuşmada ?İnsanlığın yardım eli olan Kızılay´ımızla gurur duyuyoruz. Irak´taki deprem sırasında bölgeye giden ilk yardım kuruluşu oldu. İdlib´de var, Arakan´da da var. Özellikle Suriye´deki insani kriz karşısında tüm insanlığın onurunu kurtardık. Kızılay´ın bunda büyük payı var. Bandırmamız Kızılay´ın güçlü bir şekilde var olduğu ve değerli hizmetlerini sunduğu bir ilçemiz, burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum çalışmalarınızda başarılar dilerim? dedi.
Kırcı, ardından Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencileri ve TÜGVA Bandırma temsilciliğindeki gençlerle bir araya geldi. Kırcı, gençlerle hem Türkiye hem dünya gündemindeki konularla ilgili sohbet etti.
Devamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şeyh Lütfullah Paneli ve Plaket Takdimi programına katılan Kırcı, burada yaptığı konuşmada ?Ecdadımızın tarihte zahirdeki başarılarının ardından hep böyle bir manevi dünya ve destek mevcuttu. Şeyh Lütfullah Hazretleri gibi şehrimize değer katan şahsiyetleri, karakterlerinin her cephesiyle tanımalı ve gelecek nesillere tanıtmalıyız? dedi.
Cumartesi programına AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi´ne katılarak başlayan Kırcı, burada yaptığı konuşmada ülke olarak hareket kabiliyetlerinin ekonomik gelişmeye ve savunma sanayii atılımlarına bağlı olduğunu söyledi.
Kırcı, devamında TÜGVA Balıkesir İl Başkanlığı´nı ziyaret ederek ilçe temsilcileri toplantısına katıldı. Buradan Balıkesir İlim Yayma Cemiyeti´nin Kız Öğrenci Yurdu´na geçen Kırcı, öğrencilerle sohbet etti.
Pazar günü programına tüm gelirleri Afrin´de şehit düşen Mehmetçiklerin ailelerine bağışlanan Bandırmaspor- Pendikspor karşılamasına katılarak başlayan Kırcı, devamında AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve AK Parti Bandırma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cevat Yavuz ile birlikte Bandırma Basketbol ? Balıkesir Gençlik maçına katıldı. Pazar programı kapsamında Kırcı, engelli ailelerle buluştu.
Haber Merkezia



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false